STRUČNJAK ZA INTIMNE ODNOSE OTKRILA ŠTA SVAKU ŽENU DOVODI DO LUDILA: Recite ženi OVO u krevetu i odlepiće za vama
Stručnjak za odnose savezuje da ovo uzbudljivo pitanje postavite partneru za bolje intimne odnose, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

KRATKO I JASNO!

STRUČNJAK ZA INTIMNE ODNOSE OTKRILA ŠTA SVAKU ŽENU DOVODI DO LUDILA: Recite ženi OVO u krevetu i odlepiće za vama

Stručnjak za odnose veruje da jedna rečenica itekako može unaprediti vaš intimni život

Objavljeno:

U današnjem svetu, gde se sve češće ističe važnost otvorene i iskrene komunikacije u svim aspektima života, jedna rečenica može imati značajan uticaj na kvalitet intimnih odnosa.

Seksolog Emili deli svoje duboko uvidne savete o tome kako jednostavno pitanje može biti ključno za produbljivanje strasti i povezanosti u spavaćoj sobi.

Emili Mors, poznata seksologinja, ističe na svom Instagramu da je jednostavno pitanje ključno za podsticanje strasti u spavaćoj sobi.

"Po mom mišljenju, najuzbudljivija stvar je kada vas partner pita: Da li ti se ovo sviđa?" - rekla je Mors.

Seksolog Emili da ovako otvoreno pitanje može mnogo pomoći za bolje intimne odnose
Seksolog Emili da ovako otvoreno pitanje može mnogo pomoći za bolje intimne odnosefoto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Čak i ako mislite da dobro poznajete sve želje svog partnera, uvek postoji prostor za poboljšanje.

Postavljanjem ovog pitanja pružate priliku za potvrdu da je ono što radite uzbuđujuće, ili omogućavate partneru da vam jasno izrazi svoje želje.

"Neki od nas misle da bi partner intuitivno trebalo da zna sve naše seksualne želje, ali to je retko moguće. Provera tokom seksualnog čina i davanje povratnih informacija partneru o tome šta vam prija, doprinosi većem zadovoljstvu, dubljoj povezanosti i boljoj komunikaciji u svim aspektima života. To je ključ uspeha u seksualnom odnosu" - objašnjava Emili.

Ova ideja podržana je od strane većine: "Volim kada me partner pita da li mi nešto prija. Jednom me je tokom seksa pitao i to me je jako uzbudilo. Mislim da bi svaki muškarac trebalo da praktikuje ovo" - pisali su joj.

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.